Nejnovější recenze ze sekce Rozmetadla a posypové vozíky
- velice praktický, jednoduché ovládání.Budu objednávat další jako dárky pro zahrádkáře.
- Trochu širší korbička by neuškodila.
Doporučuji .
- Zbytečně mnoho "křehkých" plastových částí.
Uvítal bych bytelnější šasi, nikoliv jen kovové madlo.
Hecht Profi Cart
Přidáno: 29. ledna 2015
(naposledy upraveno 29. ledna 2015)
Zakoupeno v mamtechnika
Tento výrobek jako dobrého pomocníka na zahradu doporučuji. Je lehký.
- Pro občasné pohnojení stačí.
- Trochu křehká konstrukce. Technické zpracování nic moc. K tomu odpovídá cena.
Mě to stačí, ale na to abych to někomu doporučil tak to si netroufám.
- Splnil to jsem od něj očekával.
- Mám ho krátce
Doporučuji
- snadné pohnojení velké plochy
- nevím
dobrá koupě
- jednoduchá obsluha,dostatečně velká kola.
je to dobrý výrobek
jsem velice spokojena
- Nechapu jak Gardena muze vyrobit takovy paskvil. Jemna hnojiva se pouzit vubec nedaji a granulovana s obtizemi. Posyp nerovnomerny a o konstrukci nebudu ani psat. Kolecka u detskych hracek jsou daleko odolnejsi.
Vyhozene penize,radeji hnojit rucnim rozhozem!
- rovnoměrné setí travního semena
- zatím nic
měl jsem možnost pouze setí travního semene, proběhlo to bez problémů.
- Jedině vzhled na fotce, jinak nic
- Nekvalitní a slabé materiály,již po naplnění hnojivem do půlky ho nejde ovládat, protože se třepe jak ratlík, nemožnost nastavení dávkování hnojiva, toto záleží od množství v násypce.
Koupil jsem ho na Aukru asi za 700 bez dokladu nový, ale i toto jsou vyhozené peníze, tak jako zatím všechno ostatní od Gardeny, jsou to jenom naleštěné prdy... Prostě hrábě musí být ze zeleza a něco vážit a tak dále.. Lidi vyserte se na krámy z Baumaxů a kupujte podle zdravého rozumu.. ale abych jenom nehanil - jedna z mála věcí, která ještě od Gardeny jede, je vodárna s postřikovačem Aquazoom, i když je hlučná jak sviňa, jakoby se každou chvíli měla rozpadnout.
- Hned při prvním použití se rozlomil, prostě je to Hecht.
Všeobecně kvalita značky Hecht je sporná.
- nízká cena
Při rozhazování hnojiva musí být toto stejnoměrné zrnitosti jinak je rozmetadlo nefunkční.Když nejsou granule stejné tak se rozmetadlo seká a drobnější materiál se sype nekontrolovaně bokem.
- Vzhled.
- Nevhodně zvolené materiály, špatná konstrukce.
- Pro hnojení nepoužitelné.
- Lišta řídící dávkování hnojiva se uprostřed prohýbá, v této
- části vozíku dochází ke zvýšenému dávkovani hnojiva, bohužel s následkem popálení trávníku.
- Vozík při zastavení vysype kupku hnojiva na jednom místě.
Nekupovat na sypání hnojiva na távník. Jsou to vyhozené peníze. Cena v žádném případě neodpovídá kvalitě. Při příštím nákupu budu dávat pozor na zkušenosti ostatních uživatelů jěště před koupí a nebudu spoléhat na reklamní upoutávky výrobce (zde Gardena). Snad použitelný na sypání soli, písku, ...
- Lehká konstrukce
- Náplň na cca 3kg hnojiva nebo osiva
- Jednoduchý a nenáročný provoz
- Relativně velká spotřeba baterií (nicméně používám dobíjecí, takže v pohodě)
Jedná se o celkem solidní a užitečný výrobek. Rozmet náplně je rovnoměrný. Zahrada cca 500 m2 byla pohnojena granulovaným hnojivem během cca 15 minut. S rozmetadlem je mnohem pohodovější práce než ruční rozhoz. najednou se naplní zásobník na cca 3kg, zapne a jen pomalu procházím zahradou. Hnojivo rozmetáno rovnoměrně, nevznikají na trávníku žádné mapy apod. Rozhodl jsem se pro rozmetadlo po přečtení recenzí na levné vozíky a investice vůbec nelituji.
Vozik vazi jen 3kg. S vozikem jsem spokojeny, splnil ma ocekavani. Pouzivam ho jen na rozsypani hnojiva.
- špatná, ne-li nemožná regulace množství sypaného materiálu, hlavně při snaze sypání omezit či zastavit
produkt je špatně konstrukčně vymyšlen (regulace pomocí lanka a uchycení lišty regulující množství) a výrobce odmítá uznat reklamaci (a prý nejsem jediný kdo se s tímto problémem setkal) a proto tento produkt nekupujte, hlavně jestli ho chcete používat na hnojení trávníků, hrozí poškození trávy, zkrátka je to ostuda, že takový výrobek značkový výrobce vůbec pustí do prodeje
doporučení z reklamy
snadnost použití
doporučuji ostatním
- při prvním použití upadli kolečka, subtilní konstrukce
připlatit si a koupit kvalitnější výrobek
- Funkčnost a příznivá cena
Není co dodat
Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí « Předchozí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Další »