Nejnovější recenze ze sekce Rozmetadla a posypové vozíky
- celoplastový, což je pro mě velká výhoda, protože předchozí rozmetadlo mělo železné části, které přes zimu venku v zahradním domku zrezly a rozmetadlo přestalo fungovat.
- Překvapivě široký rozptyl, takže práce na větší zahradě byla velmi rychlá. Ručně bych nad tím strávil 10 více času.
- při zahájení rozmetání je vždy jakoby kouslé, musíme se s tím trošku zatřást. Ale když už se roztočí, tak pak už funguje bezvadně a hladce.
spokojený. přesně dělá, co má.
Reakce značky Hecht
Dobrý den
Pokud se používá k aplikaci hnojiv, solí a podobně, prach z tuhých posypových materiálů může pronikat do převodů a zadírat je. Proto je důležité rozmetač udržovat čistý a všechny pohyblivé části a převod ošetřit vhodným mazivem.
- konečně je na trhu rozmetadlo pro menší zahrady
- Krátké madlo, asi když je vyrobeno v Číně, tak je délka dělaná na zdejší obyvatele. Madlo by mohlo být nastavitelné podle výšky obsluhující osoby.
- Chybí český návod pro montáž i když je obchodník dle zákona povinen jej dodat k výrobku.
Jinak jsem v celku spokojen.
naprosto splnil naše očekávání
- jednoduchá konstrukce
- malá hmotnost
- = nelze aplikovat vlhký posypový materiál, např. :
- zahradní a trávníkové substráty
- kompostovanou zeminu
- vlhký písek
- prášková hnojiva
Násypka postrádá pohyblivý šnek, nebo jiné zařízení, které by zajistilo distribuci materiálu z násypky na rotující kolo. U této vlečené verze je násypka mimo dosah obsluhy a materiál zůstává "viset" v násypce.
V podstatě lze využít pouze pro aplikaci granulátů, nebo absolutně dehydrovaného sypkého materiálu. Pro údržbu zahrad a trávníků je z těchto důvodů prakticky nepoužitelný a jsou to vyhozené peníze. Velmi problematické je i setí trávníkového semene, špatně se reguluje množství (velká spotřeba) a u vlečeného zařízení je to značná komplikace.
Reakce značky Hecht
Ano máte pravdu, ale k tomuto účelu vozík není určen. Vozík je určen k rozmetání osiva, soli a hnojiv. Vlhké materiály není možné tímto typem rozmetačů aplikovat. Je to uvedeno i v uživatelském návodu k použití, který jste s vozíkem obdržel.
- Přijatelná cena za osvědčený výrobek
- Nízká tuhost vozíku ve spojení s madlem.
Jedná se ověřený výrobek. Šířka 500 mm je dostačující pro zahradní trávník o rozloze cca 600 m2.
Doporučuji nákup
- Zatím jsem ho nepoužil
- Zatím jsem ho nepoužil ale dle toho co jsem měl, tak je lepší konstrukce.
Doufám, že to bude dobrý
- funguje dle očekávání - na menší zahradu perfektní
- univerzální použití na rovnoměrný rozhoz travního semena i na hnojení
- na rozdíl od vozíku se dá použít i na dohnejní jiý osazených záhonů včetně okrasných.
- spotřeba - baterie se brzy vybijí . doporučuji používat nabíjecí baterie.
za tu cenu perfektní.
- cena,
- pri prvnim pouziti sa utrhnul plastovy "cudlicek"
horsi prumer
- Kolečka prokluzují, takže nesype. Při nasypání hnojiva do vozíku se sypací mřížka vyhne z plastové drážky a sype moc, takže vypálí trávník.
Nedoporučuji, leda, že jste kutil a doma si jej doděláte.
- Levný výrobek s velkou užitnou hodnotou.
Ideální vychytávka pro běžné zahrádkáře.
Rychlý a rovnoměrný posyp kam chcete. Po přečtení recenzí na různé jiné vozíky jasná volba.
- lehké
- při najetí na drn se vysype všechno hnojivo
- malá kolečka
- špatná konstrukce
Po 2 letech používání se mu urvalo kolo a všechno hnojivo se vysypalo, po každých 2 metrech se zadrhává.
- kvalita a a cena
- Už výše popsane závady.Na poprvé funguje jak má,po 14 dnech rezivění po roce jsem ho hodil do šrotu.
- - -
- robustní konstrukce, bezproblémový provoz,
- Aretace polohy otevření klapky
- musí se to složit celé z mnoha dílů, což vyžaduje trošku zručnosti a času, ale je to napořád.
- pozinkované části vlivem agresivity hnojiv rychle reznou
Hodně muziky za slušné peníze. Použité materiály slibují dlouhou životnost a jednoduchost konstrukce zase bezproblémový chod. Plastová část je rovněž celkem robustní a materiál je dostatečně pružný, takže by nemělo být náchylné k prasknutí.
Páka ovládání je po ruce a aretační šroub (doraz) umožňuje nastavit si 1 maximální otevření klapy, takže si nemusíte pamatovat, při jaké poloze to dobře dávkuje. Celkově jsem spokojen
- Velmi dobre rozmeta granulovane hnojivo.Lepsi nez rozmetaci vozik.
Za priznivou cenu kvalitni vyrobek.Po shlednuti sousedu objednany dalsi 3 kusy
Co jsem chtěl to mám.
- lehkost
- mechanismus v plastu
- po nasypaní materiálu nejde změnit intenzita
- pozemek tak do 200m2
Špatné zpracování pohonu dávkování. Plast nevydrží.
- zasekává se
Dobrá cena ale při hnojení granulemi se po chvíli zasekne, musím vysypat nádobku, protočit na prázdno a pak znovu nasypat hnojivo. Po několika otočení klikou se opět zasekne, sháním tedy nějaký jiný, který funguje.
- snadná manipulace
- nevím o ničem
doporučuji
Zobrazuji 381 - 400 ze 500 recenzí « Předchozí 1...18 19 [ 20 ] 21 22...25 Další »