Nejnovější recenze ze sekce Rozmetadla a posypové vozíky
Ještě jsem nevyzkoušel, ale vypadá to na celkem bytelný stroj
- Je přiložen návod i v českém jazyce
- Lze celkem snadno sestavit
- Funguje dle popisu a očekávání
- Zatím žádná
- lehký
- rovnoměrný rozhoz
na travní semeno a trávníková hnojiva je vyžadováno nastavení na 4. - 5. stupeň. Ale při rychlejším kroku je rozhoz rovnoměrný
Měl jsem trochu obavu, ale dal jsem na video produktu na YT. Moje předchozí zkušenosti s podobnými produkty byly tragické.
Vyzkoušel jsem a funguje moc pěkně, rovnoměrně rozhazuje a mechanismus se nikde nezasekává
Produkt bohužel použiji až na podzim,ale po prohlídce si myslím,že bude dobře fungovat.
- Velké vůle v převodech, při provozu přeskakuje
- převod, pokud je materiál drobnější tak propadává
- do převodu a zadrhává se. Nehodí se na trochu větší plochu protože ruka už to neunese.
- Nenadřete se
- Dobrý pomocník na zahradu
Vyzkoušeli jsme výrobek. Funguje dobře. Pouze provedení asi nebude na dlouhodobé užívání. Pochopitelně tomu odpovídá cena zboží.
Zatím jsem neměl možnost přesívač vyzkoušet, ale montáž přesívače je snadná. Zatím neumím pěesívač ohodnotit.
- Celkem robustní konstrukce
- Nad očekávání tichý chod
- Ač je to zahradní stroj očekával bych kvalitnější zabalení - plno škrábanců a otluků
- Manuál má asi 150 stran, ale to nejdůležitější - jak stroj sestavit - je strašně nepřehledné, na jednom nekvalitním obrázku
Zatím neodzkoušeno.
Přesívač byl dodán sestavený, stačilo jen namontovat přepravní kolečka. Je výkonný, výrazně urychlil a ulehčil přesívání kompostu. Příjemně mne překvapilo, že síto lze sklopit, takže stroj při skladování zabírá méně místa. Tři polohy sklonu bubnu a vyjímatelná vložka umožňují volbu zrnitosti výstupní frakce. Se strojem jsem zatím velice spokojen.
Funguje přesně dle očekávání
Až na to že to výrobce zabalí tak, že výrobek dorazí doškrábaný od šroubů tak funguje.
- aku
Rozhazuje v úzkém pruhu a nepravidelně. Po spuštění dává hodně, pak to klesne.
Pro hnojení použitelný, jinak nevyzkoušeno.
- Nedoporučuji nákup, po ujetí 40 metrů začalo vypadávat kolečko
- a po nasazení už nedrží
Zvažte nákup, levné zboží za hodně peněz !!!
- funguje
Zobrazuji 121 - 140 ze 500 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Další »