Nejnovější recenze ze sekce Rozmetadla a posypové vozíky
změna objednávky, zboží nezakoupeno
- Již jsem vyzkoušel a uvidíme jak bude vypadat trávník. aplikace byla velice rychlá a v pohodě.
- uzavření sypače pákou
- rovnoměrné dávkování
Špatné točení koleček, jedno se blokuje. Jinak rozmetá velmi dobře.
- dávkování jedním směrem
- nestabilní konstrukce
- nerovnoměrné dávkování
- zanechává lajny posypu
- malý objem nádoby
Naprosto nestabilní konstrukce, držadlo se kroutí vlivem malé rozteče držadel. Nádoba na hnojivo je podstatně menší než u starších modelů, které měly sypací otvory na zadní straně, hlavně je nižší a materiál se snadno vysype. Teď k tomu důležitému, dávkování posypu je naprosto nerovnoměrné, jelikož závisí na objemu zbylého hnojiva v nádobě a také na krutu držadel. Však naprosto nejhorší a nepochopitelné je to, že při zastavení na místě se vytvoří lajna posypu, protože otvory jsou přímo na spodní straně. Plastová krycí lišta, která kryje sypací otvory se po čase práce prohne, kdy se mezi ni a nádobu dostane posyp. Navíc její umístění přímo na spodní straně je opět nešťastné, protože při vyšší trávě, nebo hrbolu na ploše je tato lišta celá odsunuta a odkryje tak celé sypací otvory a posypový materiál je vysypán ve velkém množství. Odzkoušeno na hnojivech, travním semenu a pískovém posypu. Za tuto kupní cenu velmi nevýhodný kup. Pokud by se měl přirovnat účel tohoto produktu, tak snad jen k plastovým lžičkám do horké kávy.
- funguje jak má
Po prvním použití zatím naprostá spokojenost.
- praktický dárek
- přesnější dávkování než u některých dražších vozíčků
doporučuji
- Rozprašuje dobře
- Lehké
- Dá se nastavit dostatečně rychlost vsypávání materiálu
- Docela dobře se drží
- Hlučné
- Práce s ním je navyková
- Možnost vyndat jemné sýto
- Přístup kolečkem pod stroj
- Malé konstrukční chyby, které doteď řeším s reklamačním oddělením.. (respektive čekám přes měsíc než mi odepíšou z firmy co má na starost servis)
Dal bych 5 hvězdiček, ale kvůli nedořešené reklamaci (problém nemá na funkčnost vliv) nedám. A to se chlubí 4 letou zárukou.....
skvělý pomocník, člověk se tak nenadře a práce jde rychleji, doporučuji těm kteří kompostují a pravidelně kompost přehazují a přesívají
Seci vozik je kvalitni, pevny a dobre se s nim pracuje. Zatim jsem ho pouzila na hnojivo proti mechu, spokojenost na me strane.
levné a plně funkční..
S produktem jsem velmi spokojen. Je to šikovná věc - doporučuji všem zahrádkářům.
- pěkně vypadá, zatím nevyzkoušeno
Celkem robusní konstrukce, zatím nebyla možnost vyzkoušet v terénu.
Zatím nebyla možnost použití.
- Výborný pomocník
- Tichý provoz
- Montáž
Montáž jsem byl schopen dokončit až po cca. 1 litru vína, návod je třeba doplnit velkou měrou fantazie. Nicméně metoda pokus - omyl nakonec zafungovala. Jsou na to potřeba nejméně 2 osoby a vlastní nářadí.
Ale stroj je to jinak perfektní.
- snadná montáž a obsluha
Zobrazuji 201 - 220 ze 500 recenzí « Předchozí 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25 Další »